Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/fdrro/public_html/inc/conectare.php on line 5
Fundatia pentru dezvoltare rurala din Romania -Stiri

Notice: Use of undefined constant en - assumed 'en' in /home/fdrro/public_html/stiri_view.php on line 230

Notice: Use of undefined constant year - assumed 'year' in /home/fdrro/public_html/inc/f_date.php on line 89
4 August 2000

Notice: Use of undefined constant en - assumed 'en' in /home/fdrro/public_html/stiri_view.php on line 236
Negocieri pentru PSAL II in luna septembrie

O echipa a Bancii Mondiale va sosi la Bucuresti la inceputul lunii septembrie pentru a discuta cu autoritatile romane programul PSAL II. Programul Private Sector Adjustement Loan (PSAL II) care va continua PSAL I va fi axat pe patru domenii : reforma sistemului financiar, inclusiv non bancar, privatizarea intreprinderilor de Stat, continuarea reformei in sectorul social si continuarea reformelor pentru ameliorarea mediului de afaceri.

Amintim ca PSAL I a sustinut guvernul in realizarea contractelor de privatizare pentru 62 mari intreprinderi de Stat si pentru mai mult de 1.500 de intreprinderi mici si mijlocii. Prin acest program, Banca Mondiala a sprijinit de asemenea si procesul de reducere a pierderilor inregistrate in intreprinderile de Stat si asigurarea unor programe de protectie sociala mai eficiente. Imprumutul PSAL in valoare totala de 300 de milioane $ a devenit efectiv pe 25 august 1999, data la care a fost eliberata prima transa de 150 de milioane de dolari. A doua transa de 150 de milioane de dolari a fost deblocata in urma cu o luna.
 Switch to English Limba Romana